Stypendium "Kasa dla szkolnego Asa"

Idea stypendium

Czy zastanawiałeś/aś się kiedyś co by było gdyby Albert Einstein musiał iść do ciężkiej pracy, zamiast oddać się myśleniu i nauce? Czy zastanawiałeś/aś jak wyglądałby świat, gdyby talenty zamiast rozwoju musiały pogodzić
się z koniecznością porzucenia świata nauki?

My nie godzimy się na to by szkolne Asy nie miały szans
na rozwijanie swoich pasji i talentów! Wspólnymi staraniami Fundacji Lepsza Szkoła z Twoją pomocą zmienimy warunki edukacyjne wielu uczniów!

Wspieraj szkolnych Asów w ich podróży przez świat edukacji!

Wizja rozwoju programu stypendialnego?

Stypendium „Kasa dla szkolnego Asa” to projekt bezterminowy. W jego ramach zamierzamy wspierać jak największą liczbę uczniów z terenu powiatu lidzbarskiego. Jesteśmy przekonani, że do tego projektu dołączą kolejni partnerzy społeczni. Umożliwi to nam wsparcie finansowe uczniów z innych powiatów i województw. Już dziś wspierają program stypendialny
 „Kasa dla szkolnego Asa” takie marki jak znany na całym świecie Hotel Krasicki czy sieć sklepów spożywczych PSS „Społem”
z Lidzbarka Warmińskiego.

Jak możesz pomóc?

Tyle sposobów pomocy ile fantazji w Twojej głowie! Możesz rozpocząć od jednorazowej darowizny. Możesz ustawić stałe comiesięczne zlecenie. Możesz również zorganizować zbiórkę w swojej firmie, szkole, rodzinie czy wśród znajomych. Wspieraj nas bezpłatnie robiąc zakupy z zainstalowaną przypominajką FaniMani.pl. Więcej informacji na ten temat w zakładce
„Chcę pomóc”.

Masz inny pomysł na wsparcie programu stypendialnego
 „Kasa dla szkolnego Asa”? To znakomicie! Skontaktuj się z nami i przejdźmy do działania!

Czy zbiórka publiczna jest legalna?

Jako Fundacja Lepsza Szkoła posiadamy zezwolenie Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji na przeprowadzenie publicznej zbiórki
„Kasa dla szkolnego Asa” o numerze 2021/836/OR.

Nie obawiaj się, możesz to skontrolować na stronie ministerstwa.

Czekamy na Twoje zaangażowanie!